SINOTRANS Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Sinotrans-tároló követési számát , amelynek formátuma SNTU1234567, így kapja meg a valós idejű Sinotrans-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A Sinotrans Container Lines-ről

sinotrans követésA Sinotrans Container Lines Co., Ltd. (Sinolines) 1998. május 28-án alakult Sanghajban. A Sinotrans&CSC Group szakosodott leányvállalataként, amely a vezető integrált logisztikai szolgáltató és egy nagy állami tulajdonú vállalat, a Sinolines főként a a Sinotrans&CSC rendszer nemzetközi konténerszállítási üzletágának központosított működtetése.

A Sinolines folyamatosan fejleszti az üzletet, fióktelepeket hozott létre Dalianban, Tiencsinben, Pekingben, Qingdaóban, Ningboban, Nanjingban, Fuzhouban, Xiamenben és Shenzhenben. A Sinotrans&CSC nagy hálózatától függően szolgáltatásaink lefedik Kína szinte valamennyi fő városát és kikötőjét a tengerentúlig, beleértve Japánt, Koreát, Hongkongot, Tajvant, Ausztráliát, Fülöp-szigeteket, Szingapúrt, Vietnamot és Indonéziát.

Hivatalos weboldal: www.sinolines.com

Sinotrans nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Sinotrans webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Sinotrans hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Sinotrans -szal .

Sinotrans konténerkövetési szám formátuma

Amikor a Sinotrans-szal szállít, egy Sinotrans konténer-követési számot kap SNTU1234567 formátumban, az SNTU a Sinotrans egyik előtagja. A Sinotransnak négy előtagja van: SNBU , SNHU , SNTU, SNGU és SNCU .

Tudjon meg többet a Sinotrans konténer követési számáról az alábbi képen.
sinotrans konténerkövetés

A Sinotrans konténerkövetési súgóközpontja

Ha problémája van a Sinotrans Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Sinotrans Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat