SINOTRANS Praćenje Kontejnera,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Unesite broj za praćenje vašeg Sinotrans kontejnera ispod, trebao bi imati format SNTU1234567, dobiti status Sinotrans kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Sinotrans kontejnerskim linijama

sinotrans praćenjeSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) osnovan je u Šangaju 28. svibnja 1998. Kao specijalizirana podružnica Sinotrans&CSC Group, koja je vodeći pružatelj integriranih logističkih usluga i veliko poduzeće u državnom vlasništvu, Sinolines je uglavnom odgovoran za centralizirano poslovanje međunarodnog prijevoza kontejnera Sinotrans&CSC sustava.

Sinolines je nastavio razvijati poslovanje, otvorio podružnice u Dalianu, Tianjinu, Pekingu, Qingdaou, Ningbou, Nanjingu, Fuzhouu, Xiamenu i Shenzhenu. Ovisno o velikoj mreži Sinotrans&CSC, naše usluge pokrivaju gotovo sve glavne gradove i luke Kine prema inozemstvu, uključujući Japan, Koreju, Hong Kong, Tajvan, Australiju, Filipine, Singapur, Vijetnam i Indoneziju.

Službena web stranica: www.sinolines.com

Pomoć za praćenje Sinotransa

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Sinotrans .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Sinotransa, bolje kontaktirajte Sinotrans .

Format broja za praćenje kontejnera Sinotrans

Kada šaljete sa Sinotransom, dobit ćete Sinotransov broj za praćenje kontejnera u formatu SNTU1234567, SNTU je jedan od Sinotransovih prefiksa. Sinotrans ima četiri prefiksa, to su SNBU , SNHU , SNTU, SNGU i SNCU .

Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Sinotrans sa slike ispod.
sinotrans praćenje kontejnera

Centar za pomoć Sinotransovog praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim Sinotrans sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg Sinotrans kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka