SINOTRANS -Konttilähetysten Seuranta,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Anna Sinotrans -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa SNTU1234567, niin saat reaaliaikaisen Sinotrans-kontin tilan.

Tietoja Sinotrans Container Linesista

sinotrans-seurantaSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) perustettiin Shanghaissa 28. toukokuuta 1998. Sinotrans&CSC Groupin, joka on johtava integroitujen logistiikkapalvelujen tarjoaja ja suuri valtion omistama yritys, erikoistunut tytäryhtiö, Sinolines vastaa pääasiassa Sinotrans&CSC-järjestelmän kansainvälisen konttikuljetuksen keskitetty toiminta.

Sinolines on jatkanut liiketoiminnan kehittämistä ja perustanut sivuliikkeitä Dalianiin, Tianjiniin, Pekingiin, Qingdaoon, Ningboon, Nanjingiin, Fuzhouhun, Xiameniin ja Shenzheniin. Sinotrans&CSC:n suuresta verkostosta riippuen palvelumme kattavat lähes kaikki Kiinan tärkeimmät kaupungit ja satamat ulkomaille, mukaan lukien Japani, Korea, Hongkong, Taiwan, Australia, Filippiinit, Singapore, Vietnam ja Indonesia.

Virallinen verkkosivusto: www.sinolines.com

Sinotrans Tracking Apua

Sinotrans-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Sinotransin kanssa, saat Sinotrans-kontin seurantanumeron muodossa SNTU1234567, SNTU on yksi Sinotransin etuliitteistä. Sinotransilla on neljä etuliitettä, ne ovat SNBU , SNHU , SNTU, SNGU ja SNCU .

Saat lisätietoja Sinotrans-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
sinotrans-kontin seuranta

Sinotrans-konttiseurannan ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Sinotrans Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Sinotrans Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä

Leave a Comment

Your email address will not be published.