SINOTRANS Container Sporing,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Indtast dit Sinotrans-beholdersporingsnummer nedenfor, skal have formatet SNTU1234567, få Sinotrans-beholderstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Sinotrans Container Lines

sinotrans sporingSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) blev etableret i Shanghai den 28. maj 1998. Som et specialiseret datterselskab af Sinotrans&CSC Group, som er den førende udbyder af integrerede logistiktjenester og den store statsejede virksomhed, er Sinolines hovedsageligt ansvarlig for centraliseret drift af Sinotrans&CSC-systemets internationale containertransportvirksomhed.

Sinolines er blevet ved med at udvikle forretninger, har oprettet afdelinger i Dalian, Tianjin, Beijing, Qingdao, Ningbo, Nanjing, Fuzhou, Xiamen og Shenzhen. Afhængigt af det store netværk af Sinotrans&CSC, dækker vores tjenester næsten alle de vigtigste byer og havne i Kina til udlandet, inklusive Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Australien, Filippinerne, Singapore, Vietnam og Indonesien.

Officiel hjemmeside: www.sinolines.com

Sinotrans Tracking Hjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Sinotrans hjemmeside .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Sinotrans officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Sinotrans .

Sinotrans Container Tracking Number Format

Når du sender med Sinotrans, får du et Sinotrans container sporingsnummer med formatet SNTU1234567, SNTU er et af Sinotrans’s præfikser. Sinotrans har fire præfikser, de er SNBU , SNHU , SNTU, SNGU og SNCU .

Få flere oplysninger om Sinotrans containersporingsnummer fra billedet nedenfor.
sinotrans container sporing

Hjælpecenter for Sinotrans Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Sinotrans Tracking-system, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Sinotrans Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser