SINOTRANS Проследяване На Контейнер,Track SINOTRANS Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Sinotrans по-долу, трябва да има формат SNTU1234567, да получите състоянието на контейнера Sinotrans в реално време.

Относно контейнерните линии на Sinotrans

синотранс проследяванеSinotrans Container Lines Co., Ltd (Sinolines) е създадена в Шанхай на 28 май 1998 г. Като специализирано дъщерно дружество на Sinotrans&CSC Group, която е водещият доставчик на интегрирани логистични услуги и голямо държавно предприятие, Sinolines отговаря основно за централизирано управление на международния контейнерен транспорт на системата Sinotrans&CSC.

Sinolines продължи да развива бизнеса си, създаде клонове в Далиан, Тиендзин, Пекин, Кингдао, Нингбо, Нанкин, Фуджоу, Ксиамен и Шенжен. В зависимост от голямата мрежа на Sinotrans&CSC, нашите услуги покриват почти всички основни градове и пристанища на Китай до чужбина, включително Япония, Корея, Хонг Конг, Тайван, Австралия, Филипините, Сингапур, Виетнам и Индонезия.

Официален уебсайт: www.sinolines.com

Помощ за проследяване на Sinotrans

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Sinotrans .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Sinotrans, по-добре се свържете със Sinotrans .

Формат на номера за проследяване на контейнера Sinotrans

Когато изпращате със Sinotrans, ще получите номер за проследяване на контейнер на Sinotrans с формат SNTU1234567, SNTU е един от префиксите на Sinotrans. Sinotrans има четири префикса, те са SNBU , SNHU , SNTU, SNGU и SNCU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Sinotrans от снимката по-долу.
проследяване на контейнери sinotrans

Помощен център за проследяване на контейнери на Sinotrans

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Sinotrans, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Sinotrans в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки

Leave a Comment

Your email address will not be published.