Seago Line Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Seago Line Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Seago Line më poshtë, duhet të ketë formatin SEJU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Seago Line në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Seago Line

gjurmimi i linjës së detitGjatë vitit 2011, Seago Line ka filluar të merret me aktivitetet intra-evropiane të kontejnerëve në emër të Maersk Group me qëllim që të bëhet specialisti i tregtisë në rajon. Shtrirja gjeografike e Seago Line përfshin rajonin evropian, të gjitha vendet në zonën e Mesdheut, Rusinë dhe Baltikun.

Seago Line është një ent i pavarur brenda Grupit Maersk me zyrat e veta në të gjitha vendet kryesore të rajonit. Me mbi 300 staf, që operon rreth 50 anije me një kapacitet të kombinuar prej rreth 90,000 TEU, kjo e bën Seago Line një nga operatorët më të mëdhenj të detit të shkurtër në Evropë dhe të pozicionuar mirë për të krijuar vlerë për klientët tanë.

Ndihmë për përcjelljen e linjës Seago

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Seago Line .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Seago Line, më mirë të kontaktoni Seago Line .

Kontaktoni Seago Line në mediat sociale

Seago Line mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të linjës Seago

Kur dërgoni me Seago Line, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit Seago Line me formatin SEJU1234567, SEJU është prefiksi i Seago Line. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të Seago Line nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të linjës detare

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve të linjës Seago

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së linjës Seago, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Seago Line Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë