SEACO Проследяване На Контейнер,Track SEACO Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Seaco по-долу, трябва да има формат SCZU1234567, да получите състоянието на контейнера Seaco в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Seaco

морско проследяванеSeaco (преди GE SeaCo) е една от водещите световни компании за лизинг на контейнери. С флот от около един милион TEU, Seaco предлага най-широката гама от контейнерно оборудване, достъпно от всеки доставчик на лизинг на клиенти в над 80 страни. Това включва стандартни контейнери за сух товар, хладилни превозни средства, резервоари, сменяеми кузови, флетракове, отворени върхове и два палетни контейнера SeaCell.

Помощ за проследяване на Seaco

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Seaco .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Seaco, по-добре се свържете с Seaco .

Формат на номера за проследяване на контейнер на Seaco

Когато изпращате със Seaco, ще получите номер за проследяване на контейнер на Seaco с формат SCZU1234567, SCZU е един от префиксите на Seaco.

Seaco има следните префикси: GESU , HNPU , SCZU , GSTU и SEGU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер на Seaco от снимката по-долу.
проследяване на морски контейнери

Помощен център за проследяване на контейнери на Seaco

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Seaco, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с вашия номер за проследяване на Seaco Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки