Seaboard Marine Seguiment De Contenidors,Track Seaboard Marine Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor de Seaboard Marine a continuació, hauria de tenir el format SMLU1234567, obteniu l’estat del contenidor de Seaboard Marine en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Seaboard Marine

seguiment de contenidors marítims a la costaSeaboard Marine és una empresa de transport oceànic que ofereix servei directe i regular entre els Estats Units i la conca del Carib, Amèrica Central i Amèrica del Sud. “Amb una flota de més de trenta vaixells que donen servei a més de trenta-cinc ports, Seaboard Marine s’ha convertit constantment en un líder comercial a l’hemisferi occidental”.

Establerta el 1983, Seaboard Marine és una filial de propietat total de Seaboard Corporation. Hem identificat oportunitats úniques i estratègiques en més de vint-i-cinc països alhora que ens adaptem a entorns en constant canvi. Amb cada oficina i ubicació contribuint de manera constant al creixement de la nostra empresa, Seaboard Marine és líder comercial a l’hemisferi occidental.

Ajuda de seguiment marítim del litoral

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Seaboard Marine .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Seaboard Marine, és millor que us poseu en contacte amb Seaboard Marine .

Format del número de seguiment de contenidors marins de la costa

Quan envieu amb Seaboard Marine, obtindreu un número de seguiment de contenidors de Seaboard Marine amb el format SMLU1234567, SMLU és el prefix de Seaboard Marine. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors de Seaboard Marine a la imatge següent.
seguiment de contenidors marítims a la costa

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors marins a la costa

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment marítim de Seaboard, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Seaboard Marine Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors