SCI Praćenje Kontejnera,Track SCI Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje SCI spremnika , trebao bi imati format SIIU1234567, dobiti status SCI spremnika u stvarnom vremenu.

O SCI

sci praćenjeIndijska brodarska korporacija (SCI) osnovana je 2. listopada 1961. spajanjem Istočne brodarske korporacije i Western Shipping Corporation.

Počevši kao marginalna linijska brodarska kompanija sa samo 19 brodova, SCI se danas razvio u najveću indijsku brodarsku tvrtku. SCI također ima značajne interese u raznim segmentima pomorske trgovine. Flota u vlasništvu SCI-ja uključuje brodove za rasuti teret, tankere za sirovu naftu, tankere za proizvode, kontejnerske brodove, brodove za prijevoz putnika i tereta, brodove za fosfornu kiselinu/kemikalije, brodove za LPG/amonijak i brodove za opskrbu na moru. Ploveći kroz gotovo pet desetljeća, SCI danas ima značajnu prisutnost na globalnoj pomorskoj karti.

Službena web stranica: www.shipindia.com

Pomoć za praćenje SCI

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na SCI web stranici .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice SCI-ja, bolje kontaktirajte SCI .

Kontaktirajte The Shipping Corporation of India na društvenim medijima

Shipping Corporation of India možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje SCI spremnika

Kada šaljete sa SCI-jem, dobit ćete SCI broj za praćenje kontejnera u formatu SIIU1234567, SIIU je SCI-jev prefiks. Saznajte više podataka o broju za praćenje SCI kontejnera sa slike ispod.
sci praćenje kontejnera

Centar za pomoć SCI praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim SCI sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje vašeg SCI kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka

Leave a Comment

Your email address will not be published.