SARJAK Urmărirea Expedierii Containerelor,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului SARJAK mai jos, ar trebui să aibă formatul SJKU1234567, obțineți starea containerului SARJAK în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre SARJAK Container Lines

urmărirea sarjakSARJAK Container Lines a fost înființată în octombrie 2003 în Mumbai ca încă o companie de transport de marfă. Dar, într-un interval foarte scurt, SARJAK Management și-a dat seama că pentru a reuși, trebuie să-și găsească o nișă în industria de transport maritim.

În primii ani de creștere, planificatorii Indiei au decis în cele din urmă să-și îmbunătățească infrastructura și să o aducă la standardul global. Simultan, economia indiană moribundă a fost deschisă investitorilor străini, iar întreprinderile indiene trebuiau să se pregătească pentru a concura pe piața globală.

Site oficial: www.sarjak.com

Ajutor de urmărire SARJAK

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web SARJAK .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial SARJAK, ar fi bine să contactați SARJAK .

SARJAK Container Tracking Number Format

Când expediați cu SARJAK, veți primi un număr de urmărire a containerului SARJAK cu formatul SJKU1234567, SJKU este prefixul SARJAK. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului SARJAK din imaginea de mai jos.
urmărirea sarjak

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor SARJAK

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire SARJAK, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului SARJAK pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere