SAMSKIP Sledenje Vsebniku,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika Samskip , mora imeti format SANU1234567, pridobite stanje vsebnika Samskip v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Samskipu

samskip sledenjeSamskip je globalno logistično podjetje, ki ponuja transport in sorodne storitve po kopnem, morju, železnici in zraku s posebnim poudarkom na stroškovno učinkovitem, trajnostnem in okolju prijaznem transportu. Z letnim prometom okoli 560 milijonov evrov je Samskip danes eno večjih evropskih transportnih podjetij, ki ima podružnice v 24 državah v Evropi, Severni in Južni Ameriki, Aziji in Avstraliji ter zaposluje približno 1300 ljudi po vsem svetu.

Samskip ima sedež na Nizozemskem, vendar je bil prvotno ustanovljen na Islandiji leta 1990. Od takrat je Samskip ustvaril dosledno organsko rast, ki jo dopolnjujejo strateški prevzemi.

Pomoč pri sledenju Samskip

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Samskip .
  • Če na uradnem spletnem mestu Samskip ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Samskip .

Oblika sledilne številke kontejnerja Samskip

Ko pošiljate s Samskipom, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Samskip v formatu SANU1234567, SANU je ena od predpon Samskipa. Samskip ima naslednje predpone: COCU , GNSU , SANU , SWLU in VDMU . Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja Samskip na spodnji sliki.
Samskip sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Samskip

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Samskip, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Samskip Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam