SAMSKIP Container Sporing,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Indtast dit Samskip container sporingsnummer nedenfor, skal have formatet SANU1234567, få real-time Samskip container status.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Samskip

samskip sporingSamskip er en global logistikvirksomhed, der tilbyder transport og relaterede tjenester til lands, til vands, med jernbane og i luften med særligt fokus på omkostningseffektiv, bæredygtig og miljøvenlig transport. Med en årlig omsætning på omkring 560 millioner euro er Samskip nu et af de større europæiske transportvirksomheder med kontorer i 24 lande i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Australien og beskæftiger cirka 1.300 mennesker rundt om i verden.

Samskip har hovedkontor i Holland, men blev oprindeligt grundlagt i Island i 1990. Siden da har Samskip produceret konsekvent organisk vækst suppleret med strategiske opkøb.

Samskip Sporingshjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på Samskips hjemmeside .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra Samskips officielle hjemmeside, må du hellere kontakte Samskip .

Samskip Container Tracking Number Format

Når du sender med Samskip, får du et Samskip container sporingsnummer med formatet SANU1234567, SANU er et af Samskips præfikser. Samskip har følgende præfikser: COCU , GNSU , SANU , SWLU og VDMU . Få flere oplysninger om Samskip containersporingsnummer fra billedet nedenfor.
samskip container sporing

Hjælpecenter for Samskip Container Tracking

Hvis du har problemer med vores Samskip sporingssystem, indsend dit problem her, så hjælper vi dig hurtigst muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit Samskip Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser