SAMSKIP Seguiment De Contenidors,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Samskip a continuació, hauria de tenir el format SANU1234567, obteniu l’estat del contenidor Samskip en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Samskip

seguiment de samskipSamskip és una empresa global de logística que ofereix transport i serveis relacionats per terra, mar, ferrocarril i aire amb un enfocament particular en el transport rendible, sostenible i respectuós amb el medi ambient. Amb una facturació anual d’uns 560 milions d’euros, Samskip és ara una de les empreses de transport europees més grans, amb oficines a 24 països d’Europa, Amèrica del Nord i del Sud, Àsia i Austràlia, que dóna feina a aproximadament 1.300 persones a tot el món.

Samskip té la seu als Països Baixos, però es va fundar originalment a Islàndia l’any 1990. Des de llavors, Samskip ha produït un creixement orgànic constant complementat amb adquisicions estratègiques.

Ajuda de seguiment de Samskip

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Samskip .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Samskip, és millor que us poseu en contacte amb Samskip .

Format de número de seguiment de contenidors Samskip

Quan envieu amb Samskip, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Samskip amb el format SANU1234567, SANU és un dels prefixos de Samskip. Samskip té els prefixos següents: COCU , GNSU , SANU , SWLU i VDMU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Samskip a la imatge següent.
seguiment de contenidors samskip

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors de Samskip

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Samskip, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Samskip Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors