Safmarine Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të gjurmimit të Safmarine më poshtë, merrni informacione për dërgimin e drejtpërdrejtë me sistemin tonë të gjurmimit ekspres.

Rreth Safmarine

gjurmimi i safmarinësSafmarine (Safmarine Container Lines NV) është një biznes ndërkombëtar i transportit detar që ofron shërbime transporti me kontejnerë dhe me shumicë në mbarë botën. E formuar në vitin 1946 nga industrialistët afrikano-jugor dhe pronarët e anijeve amerikane, Safmarine tani njihet gjerësisht si një specialist i tregtisë veri/jug dhe afrikane. Linja është e përfaqësuar në më shumë se 130 vende në të gjithë botën, me më shumë se 1200 marinarë që shesin shërbimet e tyre. Safmarine ka selinë qendrore dhe regjistruar në Antwerp, Belgjikë, që nga viti 1996, kur përfundoi blerjen e linjës belge të kontejnerëve, CMBT, e cila nga ana e saj kishte qenë një rritje e CMB. Në vitin 1999, Safmarine u ble nga kompania daneze AP Moller-Maersk Group dhe Maersk zgjodhi të mbante markën Safmarine në vend që ta integronte tërësisht në Maersk Sealand. Në 2002, Safmarine bleu Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ndihmë për Ndjekjen e Safmarinës

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Safmarine .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Safmarine, më mirë të kontaktoni Safmarine .

Safmarine News

  • Safmariners festojnë Ditën Ndërkombëtare të Mandelës

Kontaktoni Safmarine në mediat sociale

Safmarina mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të safmarinës

Kur dërgoni me Safmarine, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Safmarine me format SAMU1234567, SAMU është prefiksi i Safmarine. Safmarine ka dy prefiksa: SAMU dhe CMBU . Mësoni më shumë informacione për numrin e gjurmimit të kontejnerëve Safmarine nga fotografia e mëposhtme.

gjurmimi i safmarinës

Ndjekja e Lidhur

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Safmarinës

Nëse keni problem me sistemin tonë të gjurmimit të Safmarinës, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes Safmarine në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë