Safmarine -Beholdersporing,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Skriv inn Safmarine-sporingsnummeret ditt nedenfor, få informasjon om live levering med vårt ekspresssporingssystem.

Om Safmarine

safmarin sporingSafmarine (Safmarine Container Lines NV) er en internasjonal shippingvirksomhet som tilbyr container- og break-bulk-frakttjenester over hele verden. Safmarine ble dannet i 1946 av sørafrikanske industrimenn og amerikanske redere, og er nå viden kjent som en nord/sør handels- og afrikansk spesialist. Linjen er representert i mer enn 130 land over hele verden, med mer enn 1200 seilere som selger sine tjenester. Safmarine har hatt hovedkontor og registrert i Antwerpen, Belgia, siden 1996, da det fullførte oppkjøpet av den belgiske containerlinjen, CMBT, som igjen hadde vært en utvekst av CMB. I 1999 ble Safmarine kjøpt av det danske selskapet AP Møller-Maersk Group, og Maersk valgte å beholde Safmarine-merket i stedet for å integrere det helt i Maersk Sealand. I 2002 kjøpte Safmarine opp Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Safmarine-sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Safmarine-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Safmarines offisielle nettsted, bør du kontakte Safmarine .

Safmarine Nyheter

  • Safmariners feirer den internasjonale Mandela-dagen

Kontakt Safmarine på sosiale medier

Safmarine kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Safmarine-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med Safmarine vil du få et Safmarine containersporingsnummer med format SAMU1234567, SAMU er Safmarines prefiks. Safmarine har to prefikser: SAMU og CMBU . Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Safmarine container fra bildet nedenfor.

safmarin sporing

Relatert sporing

Hjelpesenter for Safmarine Tracking

Hvis du har problemer med vårt Safmarine-sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med Safmarine-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser