Safmarine Следење На Контејнери,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење Safmarine подолу, добијте информации за испорака во живо со нашиот експресен систем за следење.

За сафмарин

следење на сафмаринСафмарин (Safmarine Container Lines NV) е меѓународен бизнис за испорака што нуди услуги за испорака на контејнери и рефус ширум светот. Формирана во 1946 година од јужноафрикански индустријалци и американски сопственици на бродови, Сафмарин сега е нашироко познат како трговски север/југ и африкански специјалист. Линијата е претставена во повеќе од 130 земји ширум светот, со повеќе од 1200 морнари кои ги продаваат своите услуги. Сафмарин е со седиште и регистриран во Антверпен, Белгија, од 1996 година, кога го заврши купувањето на белгиската линија за контејнери, CMBT, која пак беше резултат на CMB. Во 1999 година, Safmarine беше купена од данската компанија AP Moller-Maersk Group, а Maersk избра да го задржи брендот Safmarine наместо целосно да го интегрира во Maersk Sealand. Во 2002 година, Safmarine ја купи Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Помош за следење на сафмарин

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Safmarine .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Safmarine, подобро е да контактирате со Safmarine .

Safmarine News

  • Сафмаринците го слават Меѓународниот ден на Мандела

Контактирајте со Сафмарин на социјалните медиуми

Сафмарин може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер за сафмарин

Кога испраќате со Safmarine, ќе добиете број за следење на контејнерот Safmarine со формат SAMU1234567, SAMU е префиксот на Safmarine. Сафмарин има два префикса: SAMU и CMBU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите Safmarine од сликата подолу.

следење на сафмарин

Поврзано следење

Центар за помош за следење на сафмарин

Ако имате проблем со нашиот систем за следење сафмарин, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење Safmarine на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери