Safmarine Проследяване На Контейнер,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Въведете вашия номер за проследяване на Safmarine по-долу, получете информация за доставка на живо с нашата система за експресно проследяване.

Относно Safmarine

safmarine проследяванеSafmarine (Safmarine Container Lines NV) е международен спедиторски бизнес, предлагащ услуги за превоз на контейнери и насипни товари по целия свят. Създадена през 1946 г. от южноафрикански индустриалци и американски собственици на кораби, Safmarine сега е широко известна като северно-южна търговия и специалист в Африка. Линията е представена в повече от 130 страни по света, като повече от 1200 моряци продават своите услуги. Safmarine е със седалище и регистрация в Антверпен, Белгия, от 1996 г., когато завърши придобиването на белгийската контейнерна линия CMBT, която от своя страна беше израстък на CMB. През 1999 г. Safmarine беше закупена от датската компания AP Moller-Maersk Group и Maersk избра да запази марката Safmarine, вместо да я интегрира изцяло в Maersk Sealand. През 2002 г. Safmarine придобива Torm Lines.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Помощ за проследяване на Safmarine

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Safmarine .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Safmarine, по-добре се свържете със Safmarine .

Safmarine News

  • Safmariners празнуват Международния ден на Мандела

Свържете се със Safmarine в социалните медии

Можете да се свържете със Safmarine чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнера на Safmarine

Когато изпращате със Safmarine, ще получите номер за проследяване на контейнер на Safmarine с формат SAMU1234567, SAMU е префиксът на Safmarine. Safmarine има два префикса: SAMU и CMBU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера на Safmarine от снимката по-долу.

safmarine проследяване

Свързано проследяване

Помощен център за проследяване на Safmarine

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Safmarine, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване на Safmarine в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки