RCL Seguiment De Contenidors,Track RCL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor RCL a continuació, hauria de tenir el format REGU1234567, obteniu l’estat del contenidor RCL en temps real.

Sobre RCL

seguiment rclRegional Container Lines (RCL) va començar com a operador comú d’alimentació, operant el seu primer vaixell de contenidors alimentador el 1979 entre Bangkok i Singapur.

El 1988, RCL va cotitzar a la Borsa de Tailàndia i des de llavors ha aconseguit un rendiment satisfactori i rendiments financers per als accionistes.

Actualment, RCL posseeix i opera 40 vaixells portacontenidors que cobreixen més de 60 destinacions a Àsia, Australàsia i Orient Mitjà.

Ajuda de seguiment de RCL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de RCL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de RCL, és millor que us poseu en contacte amb RCL .

Format del número de seguiment del contenidor RCL

Quan envieu amb RCL, obtindreu un número de seguiment del contenidor RCL amb el format REGU1234567, REGU és el prefix de RCL. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors RCL a la imatge següent.
seguiment de contenidors rcl

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors RCL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors RCL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de RCL Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors

Leave a Comment

Your email address will not be published.