PIL Праћење Контејнера,Track PIL Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење ПИЛ контејнера испод, требало би да има формат ПИЛУ1234567, добијте статус ПИЛ контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Пацифиц Интернатионал Линес

пил трацкингУкључен од 1967. године, Пацифиц Интернатионал Линес се развио од обалног бродовласника/оператера у Сингапуру, у једног од највећих бродовласника у југоисточној Азији са фокусом на Азију-Африку и Блиски исток. Данас је ПИЛ рангиран на 16. месту међу водећим контејнерским оператерима у свету, нудећи услуге транспорта контејнера и вишенаменске услуге на преко 500 локација у 100 земаља широм света, запошљава око 18.000 запослених широм света.

Званичан веб-сајт: ввв.пилсхип.цом

Помоћ за праћење ПИЛ-а

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб страници ПИЛ-а .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта ПИЛ-а, боље је да контактирате ПИЛ .

ПИЛ Невс

  • Ново именовање агента ПИЛ-а у Судану

Контактирајте ПИЛ на друштвеним мрежама

ПИЛ се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење ПИЛ контејнера

Када шаљете са ПИЛ-ом, добићете ПИЛ број за праћење контејнера у формату ПИЛУ1234567, ПИЛУ је ПИЛ-ов префикс. ПИЛ има два префикса, то су ПИЛУ и ПЦИУ . Сазнајте више информација о броју за праћење ацл контејнера са слике испод.
пил контејнер за праћење

Центар за помоћ за праћење ПИЛ контејнера

Ако имате проблема са нашим ПИЛ системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег ПИЛ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки