PIL Penjejakan Penghantaran Kontena,Track PIL Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena PIL anda di bawah, harus mempunyai format PILU1234567, dapatkan status kontena PIL masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Talian Antarabangsa Pasifik

pengesanan pilDitubuhkan sejak 1967, Pacific International Lines telah berkembang daripada pemilik/pengendali kapal pantai di Singapura, menjadi salah satu pemilik kapal terbesar di Asia Tenggara dengan tumpuan di Asia-Afrika dan Timur Tengah. Hari ini, PIL berada di kedudukan ke-16 dalam kalangan pengendali kapal kontena terkemuka di dunia, menawarkan perkhidmatan kapal kontena dan perkhidmatan pelbagai guna di lebih 500 lokasi di 100 negara di seluruh dunia, menggaji kira-kira 18,000 pekerja di seluruh dunia.

Laman web rasmi: www.pilship.com

Bantuan Penjejakan PIL

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web PIL .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi PIL, lebih baik anda menghubungi PIL .

Berita PIL

  • Pelantikan Baru Ejen PIL di Sudan

Hubungi PIL di Media Sosial

PIL boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena PIL

Apabila anda menghantar dengan PIL, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena PIL dengan format PILU1234567, PILU ialah awalan PIL. PIL mempunyai dua awalan, iaitu PILU dan PCIU . Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena acl dari gambar di bawah.
pengesanan kontena pil

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena PIL

Jika anda mempunyai masalah dengan sistem Penjejakan PIL kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena PIL anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena