PIL Следење На Контејнери,Track PIL Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот PIL подолу, треба да има формат PILU1234567, да го добиете статусот на контејнер со PIL во реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Пацифичките меѓународни линии

пил следењеИнкорпорирана од 1967 година, Pacific International Lines се разви од крајбрежен брод-сопственик/оператор во Сингапур, во еден од најголемите сопственици на бродови во Југоисточна Азија со фокус на Азија-Африка и Блискиот Исток. Денес, PIL е рангирана на 16-то место меѓу најдобрите оператори со контејнерски бродови во светот, нудејќи услуги за контејнери и повеќенаменски услуги на над 500 локации во 100 земји во светот, вработува околу 18.000 вработени ширум светот.

Официјална веб-страница: www.pilship.com

Помош за следење на PIL

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-локацијата на PIL .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на PIL, подобро е да контактирате со PIL .

ПИЛ Вести

  • Ново назначување на ПИЛ агент во Судан

Контактирајте со PIL на социјалните медиуми

PIL може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

Формат на број за следење на контејнер PIL

Кога испраќате со PIL, ќе добиете број за следење на контејнер PIL со формат PILU1234567, PILU е префикс на PIL. PIL има два префикси, тие се PILU и PCIU . Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот acl од сликата подолу.
пил контејнер следење

Центар за помош за следење на контејнери PIL

Ако имате проблем со нашиот систем за следење PIL, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на PIL контејнер на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери