PDL Проследяване На Контейнер,Track PDL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Pacific Direct Line по-долу, трябва да има формат PDLU1234567, получете състоянието на контейнера Pacific Direct Line в реално време.

Относно Pacific Direct Line

pdl проследяванеВ Pacific Direct Line обичаме да мислим за Южния Пасифик като за наш дом. Горди сме, че екипът на Pacific Direct Line е създал транспортна компания с репутация на надеждност и дългосрочен ангажимент да обслужва нашите клиенти в региона.

Днес, чрез внимателно подбрани стратегически съюзи, Pacific Direct Line разшири и подобри своя регионален бизнес, както и качеството на услугата, предлагана на клиентите в цялата област, която наричаме дом.

Официален уебсайт: www.pdl123.co.nz

Помощ за проследяване на директна линия в Тихия океан

Формат на номера за проследяване на контейнери за директна линия в Тихия океан

Когато изпращате с Pacific Direct Line, ще получите номер за проследяване на контейнер Pacific Direct Line с формат PDLU1234567, PDLU е префиксът на Pacific Direct Line. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери Pacific Direct Line от снимката по-долу.
тихоокеанско проследяване на контейнери с директна линия

Помощен център на Pacific Direct Line за проследяване на контейнери

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Pacific Direct Line, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия Pacific Direct Line Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки

Leave a Comment

Your email address will not be published.