OOCL Sledenje Vsebniku,Track OOCL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje OOCL in pridobite informacije o dostavi v živo z našim hitrim sistemom sledenja.

O OOCL

oocl sledenje» Orient Overseas Container Line « in » OOCL « sta trgovski imeni za prevoz, ki ju ločeno zagotavljata: Orient Overseas Container Line Limited (»OOCLL«) oziroma OOCL (Europe) Limited in obe sta podružnici v 100-odstotni lasti Orient Overseas (International) Limited , javno podjetje (0316), ki kotira na hongkonški borzi. OOCL je eno največjih svetovnih integriranih mednarodnih podjetij za kontejnerski prevoz, logistiko in terminale. Kot ena najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk Hongkonga OOCL strankam zagotavlja popolnoma integrirano logistiko in transportne storitve v kontejnerjih z mrežo, ki zajema Azijo, Evropo, Severno Ameriko in Avstralijo.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Uradna spletna stran: www.oocl.com

Novice OOCL

  • G6 Alliance za razširitev pokritosti za konkurenco P3
  • Orient Overseas (International) Ltd objavlja vmesne rezultate za leto 2012

Pomoč za sledenje OOCL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani OOCL .
  • Če na uradnem spletnem mestu OOCL ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na OOCL .

Obrnite se na OOCL na družbenih medijih

Z OOCL lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika OOCL

Ko pošiljate z OOCL, boste prejeli številko za sledenje zabojnika OOCL v obliki OOLU1234567, OOLU je predpona OOCL. Več informacij o številki za sledenje vsebnika OOCL najdete na spodnji sliki.
oocl sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju OOCL

Če imate težave z našim sistemom za sledenje vsebnikom OOCL, pošljite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje OOCL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam