OOCL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track OOCL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul dvs. de urmărire OOCL mai jos, obțineți informații de livrare live cu sistemul nostru de urmărire expres.

Despre OOCL

urmărire ooclOrient Overseas Container Line ” și „ OOCL ” sunt denumiri comerciale pentru transport furnizate separat de: Orient Overseas Container Line Limited („OOCLL”) și, respectiv, OOCL (Europe) Limited și ambele sunt filiale deținute în totalitate ale Orient Overseas (International) Limited , o companie publică (0316) listată la Bursa de Valori din Hong Kong. OOCL este una dintre cele mai mari companii internaționale integrate de transport de containere, logistică și terminale. Fiind unul dintre cele mai recunoscute mărci globale din Hong Kong, OOCL oferă clienților servicii de logistică complet integrate și transport containerizat, cu o rețea care cuprinde Asia, Europa, America de Nord și Australasia.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Site oficial: www.oocl.com

Știri OOCL

  • Alianța G6 își va extinde acoperirea pentru a concura cu P3
  • Orient Overseas (International) Ltd anunță rezultatele intermediare 2012

Ajutor de urmărire OOCL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web OOCL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial OOCL, ar fi bine să contactați OOCL .

Contactați OOCL pe Social Media

OOCL poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului OOCL

Când expediați cu OOCL, veți primi un număr de urmărire al containerului OOCL cu formatul OOLU1234567, OOLU este prefixul OOCL. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului OOCL din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului oocl

Centrul de ajutor al urmăririi OOCL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor OOCL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire OOCL pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere