NYK Sledenje Vsebniku,Track NYK Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika NYK , mora imeti obliko NYKU1234567, pridobite stanje zabojnika NYK Line v realnem času.

O liniji NYK

sledenje nycMed svojim več kot 120-letnim poslovanjem se je skupina NYK razvila iz skupine, ki temelji na pomorskem prometu, v celovitega logističnega ponudnika, ki zdaj ponuja storitve po morju, kopnem in zraku. Skupina NYK si prizadeva za uresničevanje izjave o poslanstvu skupine, saj si vsak zaposleni prizadeva izpolniti pričakovanja svojih strank in pridobiti zaupanje družbe.

Pomoč za sledenje linij NYK

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani NYK Line .
  • Če na uradnem spletnem mestu NYK Line ne dobite informacij o sledenju, se obrnite na NYK Line .

Novice NYK Line

Obrnite se na NYK Line na družbenih medijih

Na NYK Line lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja NYK

Ko pošiljate z NYK Line, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja NYK Line z obliko NYKU1234567, NYKU je predpona NYK Line. Linija NYK ima dve predponi, to sta NYKU in NYNU . Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerjev NYK Line na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem nyk

Center za pomoč NYK Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje NYK, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje NYK Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam