NYK Containerverzending Volgen,Track NYK Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw NYK-containertrackingnummer in , moet het formaat NYKU1234567 hebben, ontvang de realtime NYK Line-containerstatus.

Over NYK Line

nyc volgenGedurende de meer dan 120 jaar dat de NYK Group bestaat, is de NYK Group geëvolueerd van een groep gebaseerd op maritiem transport tot een uitgebreide logistieke dienstverlener die nu diensten aanbiedt over zee, over land en door de lucht. De NYK Group streeft naar de realisatie van de missie van de groep, aangezien elke medewerker ernaar streeft om aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen en het vertrouwen van de samenleving te winnen.

Hulp bij het volgen van NYK-lijnen

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg uw container dan rechtstreeks op de NYK Line-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van NYK Line krijgt, kunt u beter contact opnemen met NYK Line .

NYK Line Nieuws

Neem contact op met NYK Line op sociale media

NYK Line is bereikbaar via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Indeling voor trackingnummers van NYK-containers

Wanneer u met NYK Line verzendt, krijgt u een NYK Line-containervolgnummer met het formaat NYKU1234567, NYKU is het voorvoegsel van NYK Line. NYK Line heeft twee voorvoegsels, namelijk NYKU en NYNU . Ken meer informatie over het volgnummer van NYK Line-containers uit de onderstaande afbeelding.
nyk-containertracking

Helpcentrum van NYK Container Tracking

Als je een probleem hebt met ons NYK Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw NYK Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen

Leave a Comment

Your email address will not be published.