NYK Penjejakan Penghantaran Kontena,Track NYK Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena NYK anda di bawah, harus mempunyai format NYKU1234567, dapatkan status kontena Talian NYK masa nyata.

Mengenai Talian NYK

penjejakan nycSepanjang 120 tahun lebih dalam perniagaan, Kumpulan NYK telah berkembang daripada kumpulan berdasarkan pengangkutan maritim kepada penyedia logistik komprehensif yang kini menawarkan perkhidmatan melalui laut, darat dan udara. Kumpulan NYK berusaha untuk merealisasikan kenyataan misi kumpulan, kerana setiap kakitangan berusaha untuk memenuhi jangkaan pelanggan mereka dan mendapat kepercayaan masyarakat.

Bantuan Penjejakan Talian NYK

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web NYK Line .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi NYK Line, lebih baik anda menghubungi NYK Line .

Berita Talian NYK

Hubungi Talian NYK di Media Sosial

Talian NYK boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena NYK

Apabila anda menghantar dengan NYK Line, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena NYK Line dengan format NYKU1234567, NYKU ialah awalan NYK Line. Garisan NYK mempunyai dua awalan, iaitu NYKU dan NYNU . Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena NYK Line dari gambar di bawah.
pengesanan kontena nyk

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena NYK

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan NYK kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena NYK anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.