NYK Praćenje Kontejnera,Track NYK Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje NYK kontejnera , trebao bi imati format NYKU1234567, dobiti status kontejnera NYK Line u stvarnom vremenu.

O liniji NYK

nyc praćenjeTijekom više od 120 godina poslovanja, NYK Grupa je evoluirala od grupe koja se temelji na pomorskom prijevozu do sveobuhvatnog pružatelja logističkih usluga koji sada nudi usluge morem, kopnom i zrakom. NYK Grupa teži ostvarenju izjave o misiji grupe, budući da svaki član osoblja nastoji ispuniti očekivanja svojih kupaca i steći povjerenje društva.

Pomoć za praćenje linije NYK

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici NYK Line .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice NYK Line, bolje kontaktirajte NYK Line .

NYK Line vijesti

Kontaktirajte NYK Line na društvenim mrežama

NYK Line možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera NYK

Kada šaljete s NYK Lineom, dobit ćete broj za praćenje kontejnera NYK Line u formatu NYKU1234567, NYKU je prefiks NYK Linea. NYK linija ima dva prefiksa, to su NYKU i NYNU . Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera NYK Line sa slike ispod.
praćenje nyk kontejnera

Centar za pomoć NYK Container Trackinga

Ako imate problema s našim NYK sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje NYK kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka