NYK -Konttilähetysten Seuranta,Track NYK Container (24 Hrs)

Anna NYK -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa NYKU1234567, niin saat reaaliaikaisen NYK Line -kontin tilan.

Tietoja NYK Linesta

nyc-seurantaYli 120 toimintavuotensa aikana NYK Group on kehittynyt merikuljetuksiin perustuvasta konsernista kattavaksi logistiikan tarjoajaksi, joka tarjoaa nyt palveluita meri-, maa- ja lentoteitse. NYK Group pyrkii toteuttamaan konsernin toiminta-ajatuksen, sillä jokainen työntekijä pyrkii vastaamaan asiakkaidensa odotuksiin ja saavuttamaan yhteiskunnan luottamuksen.

NYK Line Tracking Apua

NYK Line -uutiset

Ota yhteyttä NYK Line -palveluun sosiaalisessa mediassa

NYK Line -yhtiöön voi ottaa yhteyttä seuraavasti

  • Facebook
  • Linkedin
  • Viserrys

NYK-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät NYK Linen kanssa, saat NYK Line -kontin seurantanumeron muodossa NYKU1234567, NYKU on NYK Linen etuliite. NYK-linjalla on kaksi etuliitettä, ne ovat NYKU ja NYNU . Saat lisätietoja NYK Line -kontin seurantanumeron tiedoista alla olevasta kuvasta.
nyk kontin seuranta

NYK Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia NYK-seurantajärjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi NYK Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä