NORDANA Праћење Контејнера,Track NORDANA Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Нордана контејнера испод, требало би да има формат НОДУ1234567, добијте статус Нордана контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Нордани

нордана праћењеИме Норданапреузето је из његовог норвешког и данског порекла. Услуга је почела 1957. године као заједничко улагање норвешког Феарнлеи & Егера и данског ДФДС-а. Касније је Ф&Е одлучио да се повуче и услуга је настављена под данском управом, али име остаје снажно као и увек. У почетку је услуга била заснована на транспорту са Медитерана на Карибе, Централну Америку и Мексико, а пловила су се враћала у Медитеран преко САД/Скандинавије. Са порастом истраживања нафте и гаса у Северној Африци, 1961. године успостављена је директна линија од САД до Медитерана, а позиви у скандинавским лукама су обустављени. Године 1969. четири конвенционална сестринска брода са капацитетом од 85 тона тешких терета уведена су у службу да би се задовољила све већа потражња за већим и тежим комадима терета за северну Африку.

Све веће гужве у северноафричким лукама учиниле су очигледним да је за добијање приоритетног пристајања потребна специјализованија тонажа. 1979. године представљена су четири вишенаменска РоРо пловила. Пловила су понудила потпуно нови, јединствени и софистицирани концепт руковања теретом за трговину и у корист многих различитих купаца Линеа. Са увођењем најнапреднијег РоРо концепта, пловила су добила брзу отпрему чак и у најтежим лукама. Нордана је од тада проширила географски обим, побољшала фреквенције и проширила своје услуге како би постала један од водећих вишенаменских РоРо линијских превозника. Данас је Нордана препозната као специјализовани превозник, способан да задовољи различите потребе наших купаца за руковање теретом, поузданост и позиве у луку.

Званичан веб-сајт: ввв.нордана.цом

Помоћ за праћење Нордана

Формат броја за праћење Нордана контејнера

Када шаљете Норданом, добићете Норданин број за праћење контејнера у формату НОДУ1234567, НОДУ је Норданин префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Нордана контејнера са слике испод.
нордана за праћење контејнера

Центар за помоћ Нордана Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблем са нашим Нордана Цонтаинер Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо да контактирамо превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег Нордана Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки