MSC Праћење Контејнера,Track MSC Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење вашег МСЦ контејнера испод, требало би да има формат МСЦУ1234567, добијте статус МСЦ контејнера у реалном времену.

О МСЦ-у

мсц трацкингМСЦ верује у важност пословања као независних превозника, брзо реагујући на ваше потребе брзим, ефикасним и глобалним решењима. Са нама имате посла са једном, глобалном и високо специјализованом компанијом која је у стању да пружи неопходне одговоре на све ваше посебне транспортне захтеве.

МСЦ пружа мрежу услуга без премца преко наменских сопствених канцеларија широм света и остаје заиста независна и приватна компанија способна да брзо реагује на промене тржишта и спроводи дугорочне планове, без непотребног мешања или одлагања.

Тел: +41227038888 | Веб сајт: ввв.мсц.цом

МСЦ помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на МСЦ веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са МСЦ званичног сајта, боље је да контактирате МСЦ.

Контактирајте МСЦ на друштвеним мрежама

МСЦ се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

МСЦ Цонтаинер Невс

Формат броја за праћење МСЦ контејнера

Када шаљете са МСЦ-ом, добићете МСЦ број за праћење контејнера у формату МСЦУ1234567, МСЦУ је један од МСЦ-ових префикса. МСЦ има следећи префикс: МСЦУ , МЕДУ , МСПУ и МСМУ . Сазнајте више информација о броју за праћење МСЦ контејнера са слике испод.
мсц праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење МСЦ контејнера

Ако имате проблема са нашим МСЦ системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег МСЦ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.