MSC Sledenje Vsebniku,Track MSC Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika MSC , mora imeti format MSCU1234567, pridobite stanje vsebnika MSC v realnem času.

O MSC

msc sledenjeMSC verjame v pomen delovanja kot neodvisnega prevoznika, ki se hitro odziva na vaše potrebe s hitrimi, učinkovitimi in globalnimi rešitvami. Z nami imate opravka z enim, globalnim in visoko specializiranim podjetjem, ki je sposobno zagotoviti potrebne odgovore na vse vaše posebne transportne zahteve.

MSC zagotavlja neprimerljivo servisno mrežo prek namenskih lastnih pisarn po vsem svetu in ostaja resnično neodvisno in zasebno podjetje, ki se lahko hitro odzove na tržne spremembe in uresniči dolgoročne načrte, brez nepotrebnega vmešavanja ali odlašanja.

Tel.: +41227038888 | Spletna stran: www.msc.com

Pomoč pri sledenju MSC

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani MSC .
  • Če na uradni spletni strani MSC ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na MSC.

Obrnite se na MSC na družbenih medijih

Z MSC lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

MSC Container News

Oblika sledilne številke posode MSC

Ko pošiljate z MSC, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja MSC v formatu MSCU1234567, MSCU je ena od predpon MSC. MSC ima naslednjo predpono: MSCU , MEDU , MSPU in MSMU . Izvedite več informacij o številki za sledenje posode MSC na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem msc

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev MSC

Če imate težave z našim sistemom za sledenje MSC, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje MSC Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam

Leave a Comment

Your email address will not be published.