MSC Urmărirea Expedierii Containerelor,Track MSC Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului MSC de mai jos, ar trebui să aibă formatul MSCU1234567, obțineți starea containerului MSC în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre MSC

urmărire mscMSC crede în importanța operațiunii ca transportatori independenți, răspunzând rapid nevoilor dumneavoastră cu soluții prompte, eficiente și globale. Cu noi aveți de-a face cu o companie unică, globală și înalt specializată, care este capabilă să ofere răspunsurile necesare la toate cerințele dumneavoastră specifice de transport.

MSC oferă o rețea de servicii de neegalat prin birouri proprii în întreaga lume și rămâne o companie cu adevărat independentă și privată, capabilă să răspundă rapid la schimbările pieței și să implementeze planuri pe termen lung, fără interferențe sau întârzieri inutile.

Tel: +41227038888 | Site: www.msc.com

Ajutor pentru urmărirea MSC

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web MSC .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial MSC, ar fi bine să contactați MSC.

Contactați MSC pe Social Media

MSC poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

MSC Container News

Formatul numărului de urmărire a containerului MSC

Când expediați cu MSC, veți primi un număr de urmărire a containerului MSC cu formatul MSCU1234567, MSCU este unul dintre prefixele MSC. MSC are următorul prefix: MSCU , MEDU , MSPU și MSMU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului MSC din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor msc

Centrul de ajutor al MSC Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire MSC, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului MSC pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere