MOL Проследяване На Контейнер,Track MOL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия MOL контейнер по-долу, трябва да има формат MOLU1234567, да получите състоянието на MOL контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно МОЛ

мол проследяванеMOL (Mitsui OSK Lines, Ltd.) (Kabushiki-gaisha Shōsen Mitsui) е японска транспортна компания със седалище в Тораномон, Минато, Токио, Япония. Основната сфера на дейност на компанията е международният транспорт. Нейното лого на алигатор може да се види на контейнери в пристанища по целия свят. >MOL (Mitsui OSK Lines) е основана през 1964 г. след сливането на Osaka Shosen Kaisha (OSK) и Mitsui Steamship Co., Ltd., бивша Mitsui Line, съгласно Закона относно реконструкцията и реорганизацията на корабната индустрия. По това време компанията е най-голямата корабна компания в Япония, капитализирана от 13,1 милиарда йени, с 83 кораба с общо 1237 хиляди метрични тона дедуейт (DWT).

Помощ за проследяване на MOL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на MOL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на MOL, по-добре се свържете с MOL .

MOL Новини

  • G6 Alliance за разширяване на покритието, за да се конкурира с P3

Свържете се с MOL в социалните медии

Можете да се свържете с MOL чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнера MOL

Когато изпращате с MOL, ще получите номер за проследяване на контейнер на MOL с формат MOLU1234567, MOLU е един от префиксите на MOL.

MOL има следните префикси: MOAU, MOEU, MOFU, MOGU, MOLU, MORU, MOSU и MOTU.

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери MOL от снимката по-долу.
проследяване на мол контейнер

Помощен център за проследяване на контейнери на MOL

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери MOL, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия MOL номер за проследяване в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки