MCC Праћење Контејнера,Track MCC Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење вашег МЦЦ контејнера испод, требало би да има формат МЦПУ1234567, добијте статус аЦЛ контејнера у реалном времену.

О МЦЦ транспорту

праћење мцц контејнераМЦЦ Транспорт је регионални специјалиста који рукује свим интра-азијским контејнерским теретом за Маерск Групу, поред пружања услуга фидера за широк спектар регионалних и глобалних бродских линија. Пошто послује на тржишту више од 20 година, МЦЦ Транспорт представља групу услужних и образованих људи који клијентима пружају широк спектар директне покривености лукама и велики портфолио коридора на тржишту унутар Азије.

МЦЦ помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на МЦЦ веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног веб-сајта МЦК-а, боље је да контактирате МЦК .

Контактирајте МЦЦ на друштвеним мрежама

МЦЦ се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење МЦЦ контејнера

Када шаљете са МЦЦ-ом, добићете број за праћење мцц контејнера у формату МЦПУ1234567, МЦПУ је МЦЦ-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење МЦЦ контејнера са слике испод.
праћење мцц контејнера

Центар за помоћ за праћење МЦЦ контејнера

Ако имате проблема са нашим МЦЦ системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег МЦЦ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.