MAXICON Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Maxicon më poshtë, duhet të ketë formatin MXCU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Maxicon në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Maxicon Container Line

gjurmimi i kontejnerit maxiconMaxicon është një nga NVOCC-të lider në Azinë Juglindore dhe NËNKONTINENT INDIAN me prani aktive në Lindjen e Mesme dhe Gjirin e Sipërm. Maxicon është një nga transportuesit më të mëdhenj të kontejnerëve nga India në Bangladesh, renditet në tre lojtarët më të mirë të “SOC” në Portin Chennai dhe operatori i vetëm i kontejnerëve në portin e Paradip, Indi.

Ndihmë për përcjelljen e kontejnerëve Maxicon

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Maxicon Container Line .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Maxicon, më mirë të kontaktoni Maxicon Container Line.

Kontaktoni Maxicon në mediat sociale

Maxicon Container Line mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së linjës së kontejnerit Maxicon

Kur dërgoni me Maxicon Container Line, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Maxicon me format MXCU1234567, MXCU është prefiksi i Maxicon Container Line. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerit Maxicon nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerit maxicon

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve Maxicon

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes Maxicon, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së Maxicon Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë