MAXICON Praćenje Kontejnera,Track MAXICON Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Maxicon spremnika , trebao bi imati format MXCU1234567, dobiti status Maxicon spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Maxicon Container Line

maxicon praćenje kontejneraMaxicon je jedan od vodećih NVOCC-ova u JUGOISTOČNOJ AZIJI i INDIJSKOM PODKONTINENTU s aktivnom prisutnošću na Bliskom istoku i Gornjem zaljevu. Maxicon je jedan od najvećih prijevoznika kontejnera od Indije do Bangladeša, svrstava se među prva tri “SOC” igrača u luci Chennai i jedini operater kontejnera u luci Paradip, Indija.

Maxicon pomoć za praćenje kontejnera

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Maxicon Container Line .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice Maxicona, bolje kontaktirajte Maxicon Container Line.

Kontaktirajte Maxicon na društvenim mrežama

Maxicon Container Line možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Maxicon Container Line Tracking Number Format

Kada šaljete s Maxicon Container Line, dobit ćete broj za praćenje Maxicon kontejnera u formatu MXCU1234567, MXCU je Maxicon Container Line prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Maxicon sa slike ispod.
maxicon praćenje kontejnera

Centar za pomoć Maxicon Container Trackinga

Ako imate problema s našim Maxicon sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje Maxicon kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka