MATSON Праћење Контејнера,Track MATSON Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Матсон контејнера испод, требало би да има формат МАТУ1234567, добијте статус Матсон контејнера у реалном времену.

О Матсону

матсон трацкингКао лидер у пацифичком поморству, Матсон наставља да јача своје услуге океанског транспорта кроз побољшање флоте, водећу евиденцију о доласку у индустрију и подршку тренутним напорима да се побољша лучка инфраструктура на Хавајима и Гуаму како би се најбоље испунила будући раст. Последњих година, Матсонова флота је дочекала четири новоизграђена контејнерска брода, који су сви опремљени дизел моторима са штедљивим горивом, најсавременијом бродском технологијом и низом „зелених“ еколошки прихватљивих елемената дизајна.

Матсон помоћ за праћење

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на Матсон веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта компаније Матсон, боље је да контактирате Матсон .

Формат броја за праћење Матсон контејнера

Када пошаљете са Матсон-ом, добићете Матсонов број за праћење контејнера у формату МАТУ1234567, МАТУ је Матсонов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Матсон контејнера са слике испод.
матсон праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење Матсон контејнера

Ако имате проблема са нашим Матсон системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу вашег Матсон Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.