MATSON Urmărirea Expedierii Containerelor,Track MATSON Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Matson de mai jos, ar trebui să aibă formatul MATU1234567, obțineți starea containerului Matson în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Matson

urmărirea matsonÎn calitate de lider în transportul maritim din Pacific, Matson continuă să-și consolideze serviciile de transport oceanic prin îmbunătățirea flotei, industria lider în înregistrările de sosiri la timp și sprijinirea eforturilor actuale de îmbunătățire a infrastructurii portuare din Hawaii și Guam pentru a răspunde cât mai bine creșterii viitoare. În ultimii ani, flota Matson a primit patru nave containere nou construite, toate echipate cu motoare diesel mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, tehnologie de ultimă oră la bord și o serie de elemente de design „verzi” ecologice.

Ajutor pentru urmărirea Matson

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Matson .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Matson, mai bine îl contactați pe Matson .

Formatul numărului de urmărire al containerului Matson

Când expediați cu Matson, veți primi un număr de urmărire a containerului Matson cu formatul MATU1234567, MATU este prefixul Matson. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Matson din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor Matson

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Matson

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Matson, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Matson Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere