MATSON -Beholdersporing,Track MATSON Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Matson-beholderen nedenfor, skal ha formatet MATU1234567, få Matson-beholderstatus i sanntid.

Om Matson

matson sporingSom en leder innen Stillehavsfart fortsetter Matson å styrke sine havtransporttjenester gjennom flåteforbedringer, bransjeledende på tidsankomstrekorder og støtte til nåværende innsats for å forbedre Hawaii og Guams havneinfrastruktur for best mulig å møte fremtidig vekst. De siste årene har Matson-flåten tatt imot fire nybygde containerskip, alle utstyrt med mer drivstoffeffektive dieselmotorer, toppmoderne skipsteknologi og en rekke «grønne» miljøvennlige designelementer.

Matson sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, kan du spore containeren din direkte på Matsons nettside .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Matsons offisielle nettsted, bør du kontakte Matson .

Matson Container Tracking Number Format

Når du sender med Matson, vil du få et Matson containersporingsnummer med format MATU1234567, MATU er Matsons prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Matson-beholdere fra bildet nedenfor.
matson container sporing

Hjelpesenter for Matson Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Matson-sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med ditt Matson Container-sporingsnummer på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser

Leave a Comment

Your email address will not be published.