MATSON Penjejakan Penghantaran Kontena,Track MATSON Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena Matson anda di bawah, harus mempunyai format MATU1234567, dapatkan status kontena Matson masa nyata.

Tentang Matson

pengesanan matsonSebagai peneraju dalam perkapalan Pasifik, Matson terus mengukuhkan perkhidmatan pengangkutan lautnya melalui peningkatan armada, industri mendahului rekod ketibaan masa dan sokongan terhadap usaha semasa untuk menambah baik infrastruktur pelabuhan Hawaii dan Guam untuk memenuhi pertumbuhan masa depan yang terbaik. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, armada Matson telah mengalu-alukan empat kapal kontena yang baru dibina, semuanya dilengkapi dengan enjin diesel yang lebih jimat bahan api, teknologi papan kapal terkini dan beberapa elemen reka bentuk mesra alam “hijau”.

Bantuan Penjejakan Matson

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Matson .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Matson, lebih baik anda menghubungi Matson .

Format Nombor Penjejakan Bekas Matson

Apabila anda menghantar dengan Matson, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Matson dengan format MATU1234567, MATU ialah awalan Matson. Ketahui lebih banyak maklumat nombor penjejakan kontena Matson dari gambar di bawah.
pengesanan kontena matson

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Matson

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Matson kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Matson Container anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.