MATSON Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track MATSON Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Matson-tároló követési számát , amelynek formátuma MATU1234567, így kapja meg a valós idejű Matson-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Matsonról

Matson követésA csendes-óceáni hajózás piacvezető vállalataként a Matson továbbra is erősíti óceáni szállítási szolgáltatásait flottabővítésekkel, az iparágban vezető időben történő érkezési rekordokkal és a Hawaii és Guam kikötői infrastruktúrájának fejlesztésére irányuló jelenlegi erőfeszítések támogatásával, hogy a legjobban megfeleljen a jövőbeli növekedésnek. Az elmúlt években a Matson flotta négy újonnan épített konténerhajót fogadott, amelyek mindegyike üzemanyag-hatékonyabb dízelmotorokkal, korszerű hajófedélzeti technológiával és számos „zöld” környezetbarát dizájn elemmel van felszerelve.

Matson nyomkövetési súgó

  • Ha problémái vannak konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Matson webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Matson hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Matsonnal .

Matson konténerkövetési szám formátuma

Ha a Matsonnal szállít, kap egy Matson konténerkövetési számot MATU1234567 formátumban, a MATU a Matson előtagja. Tudjon meg többet a Matson konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
Matson konténerkövetés

Matson Container Tracking súgóközpontja

Ha problémája van a Matson Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a hivatalos nyomkövető rendszeren található Matson Container nyomkövetési számával.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat