MATSON Praćenje Kontejnera,Track MATSON Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje Matson spremnika , trebao bi imati format MATU1234567, dobiti status Matson spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Matsonu

matson praćenjeKao lider u pacifičkom brodarstvu, Matson nastavlja jačati svoje usluge prekooceanskog prijevoza kroz poboljšanja flote, vodeći u industriji po evidenciji vremena dolazaka i podršku trenutnim naporima da se poboljša lučka infrastruktura Havaja i Guama kako bi se najbolje zadovoljio budući rast. Posljednjih godina Matsonova flota pozdravila je četiri novoizgrađena kontejnerska broda, svi opremljeni dizelskim motorima s učinkovitijom potrošnjom goriva, najsuvremenijom brodskom tehnologijom i brojnim “zelenim” ekološki prihvatljivim elementima dizajna.

Matson Pomoć za praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici Matson .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice Matsona, bolje kontaktirajte Matson .

Format broja za praćenje kontejnera Matson

Kada šaljete s Matsonom, dobit ćete Matsonov broj za praćenje kontejnera u formatu MATU1234567, MATU je Matsonov prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera Matson sa slike ispod.
matson praćenje kontejnera

Centar za pomoć Matson Container Trackinga

Ako imate problema s našim Matson sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg Matson Container broja za praćenje na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka