MAERSK Urmărirea Expedierii Containerelor,Track MAERSK Container (24 Hrs)

Introduceți numărul dvs. de urmărire Maersk de mai jos, obțineți informații live despre livrare cu sistemul nostru de urmărire expres.

Despre Maersk Line

urmărirea maerskMaersk Line , divizia globală containerizată a AP Moller – Maersk Group, este dedicată furnizării celui mai înalt nivel de servicii de transport oceanic de încredere și orientate către clienți. Viziunea noastră, construită dintr-o moștenire puternică de corectitudine, îngrijire constantă și inovație, ne-a ghidat operațiunile de afaceri de când prima navă Maersk Line a navigat în 1904. Rămânând angajați față de această viziune, ne-am extins afacerea pentru a deveni cel mai mare transportator oceanic din lume. . Și suntem recunoscuți în mod constant drept cea mai de încredere companie de transport de containere.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ajutor pentru urmărirea Maersk

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Maersk Line .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Maersk Line, ar fi bine să contactați Maersk Line .

Site: www.maerskline.com

Contactați Maersk Line pe Social Media

Maersk Line poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

 

Știri Maersk Container

Formatul numărului de urmărire a containerelor Maersk

Când expediați cu Maersk Line, veți primi un număr de urmărire a containerului Maersk Line cu formatul MAEU1234567, MAEU este prefixul Maersk Line.

Maersk Line are următorul prefix: MSKU, MWCU, MWMU, MAEU, SEAU, APMU, MHHU, MSFU, PONU, POCU, KNLU, OCLU, NDLU, FRLU, MCAU, MCHU, MSAU, FAAU, TORU, LOTU, MGBU, MIEU , SCMU, HDLU, MRKU, MSWU, MVIU, MNBU, MCRU, MMAU, BSLU și MALU.

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului de linie Maersk din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor maersk

Urmărire aferentă

Centrul de ajutor al Maersk Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Maersk, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Maersk pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere