MAERSK Penjejakan Penghantaran Kontena,Track MAERSK Container (24 Hrs)

Taip nombor penjejakan Maersk anda di bawah, dapatkan maklumat penghantaran langsung dengan sistem penjejakan ekspres kami.

Mengenai Maersk Line

pengesanan maerskMaersk Line , bahagian kontena global AP Moller – Maersk Group, berdedikasi untuk menyampaikan tahap tertinggi perkhidmatan pengangkutan laut yang berfokuskan pelanggan dan boleh dipercayai. Visi kami, dibina daripada warisan teguh, penjagaan berterusan dan inovasi, telah membimbing operasi perniagaan kami sejak kapal Maersk Line pertama berlayar pada tahun 1904. Dengan kekal komited terhadap visi itu, kami telah mengembangkan perniagaan kami untuk menjadi pengangkut lautan terbesar di dunia . Dan kami secara konsisten diiktiraf sebagai syarikat perkapalan kontena yang paling boleh dipercayai.

Bantuan Penjejakan Maersk

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web Maersk Line .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi Maersk Line, lebih baik anda menghubungi Maersk Line .

laman web: www.maerskline.com

Hubungi Talian Maersk di Media Sosial

Talian Maersk boleh dihubungi melalui talian berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

 

Berita Kontena Maersk

Format Nombor Penjejakan Bekas Maersk

Apabila anda menghantar dengan Maersk Line, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena Maersk Line dengan format MAEU1234567, MAEU ialah awalan Maersk Line.

Maersk Line mempunyai awalan berikut: MSKU, MWCU, MWMU, MAEU, SEAU, APMU, MHHU, MSFU, PONU, POCU, KNLU, OCLU, NDLU, FRLU, MCAU, MCHU, MSAU, FAAU, TORU, LOTU, MGBU, MIEU , SCMU, HDLU, MRKU, MSWU, MVIU, MNBU, MCRU, MMAU, BSLU dan MALU.

Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan kontena talian Maersk dari gambar di bawah.
pengesanan kontena maersk

Penjejakan Berkaitan

Pusat Bantuan Penjejakan Maersk

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Maersk kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Maersk anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena

Leave a Comment

Your email address will not be published.