MAERSK Следење На Контејнери,Track MAERSK Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на Maersk подолу, добијте информации за испорака во живо со нашиот експресен систем за следење.

За Maersk Line

маерск следењеMaersk Line , глобалниот оддел за контејнери на AP Moller – Maersk Group, е посветен на обезбедување на највисоко ниво на услуги фокусирани на клиентите и доверливи океански транспортни услуги. Нашата визија, изградена од силно наследство на исправност, постојана грижа и иновативност, ги водеше нашите деловни операции уште од првиот брод на Maersk Line кој пловел во 1904 година. . И ние сме постојано признати како најсигурна компанија за транспорт на контејнери.

Помош за следење на Maersk

  • Ако имате проблем со нашиот систем за следење контејнери, следете го вашиот контејнер директно на веб-страницата на Maersk Line .
  • Ако не добивате информации за следење од официјалната веб-страница на Maersk Line, подобро е да контактирате со Maersk Line .

Веб-страница: www.maerskline.com

Контактирајте ја Maersk Line на социјалните медиуми

Maersk Line може да се контактира преку следново

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твитер

 

Вести за контејнерите на Maersk

Формат на број за следење на контејнери на Maersk

Кога испраќате со Maersk Line, ќе добиете број за следење на контејнер на Maersk Line со формат MAEU1234567, MAEU е префиксот на Maersk Line.

Maersk Line го има следниот префикс: MSKU, MWCU, MWMU, MAEU, SEAU, APMU, MHHU, MSFU, PONU, POCU, KNLU, OCLU, NDLU, FRLU, MCAU, MCHU, MSAU, FAAU, TORU, LOTUIE, MGBU, , SCMU, HDLU, MRKU, MSWU, MVIU, MNBU, MCRU, MMAU, BSLU и MALU.

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерите на линијата Maersk од сликата подолу.
следење на контејнерите на маерск

Поврзано следење

Центар за помош за следење на Maersk

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на Maersk, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со оператор или други во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на Maersk на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери

Leave a Comment

Your email address will not be published.