LIBRA Праћење Контејнера,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење Вага контејнера испод, требало би да има формат ЛБИУ1234567, добијте статус Либра контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Ваги

праћење вагаЛибра је бразилска бродарска компанија, јака, поуздана специјализована за Јужно Атлантско море, посвећена развоју свог региона и која настоји да понуди најбоља решења за поморски транспорт својим клијентима. Тако постаје прави партнер који настоји да изгради дугорочне односе са својим клијентима и да прати њихов развој и будући раст.

Помоћ за праћење Вага

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Либра .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта Вага, боље је да контактирате Вагу .

Формат броја за праћење контејнера Либра

Када шаљете са Вагом, добићете број за праћење Либра контејнера у формату ЛБИУ1234567. Вага има два префикса: ЛБИУ и МОМУ . Сазнајте више информација о броју за праћење Вага контејнера са доње слике.
праћење контејнера либра

Центар за помоћ за праћење контејнера Либра

Ако имате проблема са нашим Либра системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег броја за праћење Либра контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки