LIBRA Gjurmimi I Kontejnerëve,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Fut numrin tënd të gjurmimit të kontejnerit Libra më poshtë, duhet të ketë formatin LBIU1234567, të marrë statusin e kontejnerit Libra në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Peshores

ndjekja e libraveLibra është një kompani braziliane e transportit detar, e fortë, e besueshme e specializuar në Detin Atlantik të Jugut, e angazhuar për zhvillimin e rajonit të saj dhe që përpiqet të ofrojë zgjidhjet më të mira të transportit detar për klientët e saj. Pra, ajo bëhet një partner i vërtetë që kërkon të ndërtojë marrëdhënie afatgjata me klientët e saj dhe të ndjekë zhvillimin dhe rritjen e tyre në të ardhmen.

Ndihmë për gjurmimin e Peshores

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi, gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Libra .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Libra, më mirë të kontaktoni Libra .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit të Peshores

Kur dërgoni me Libra, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit të Libra me format LBIU1234567. Peshorja ka dy parashtesa: LBIU dhe MOMU . Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të kontejnerëve të Libra nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të librave

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve të Libra

Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve Libra, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes së Libra Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë