LIBRA Urmărirea Expedierii Containerelor,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Libra de mai jos, ar trebui să aibă formatul LBIU1234567, obțineți starea containerului Libra în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Balanta

urmărirea balanteiLibra este o companie de transport maritim brazilian, puternică, de încredere, specializată în Marea Atlanticului de Sud, angajată în dezvoltarea regiunii sale și care se străduiește să ofere clienților săi cele mai bune soluții de transport maritim. Așadar, devine un adevărat partener care caută să construiască relații pe termen lung cu clienții săi și să urmărească dezvoltarea și creșterea viitoare a acestora.

Ajutor pentru urmărirea Balanței

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Libra .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Libra, ar fi bine să contactați Balanta .

Formatul numărului de urmărire al containerului Libra

Când expediați cu Libra, veți primi un număr de urmărire a containerului Libra cu formatul LBIU1234567. Balanța are două prefixe: LBIU și MOMU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Libra din imaginea de mai jos.
Urmărirea containerelor Balanță

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Libra

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Libra, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Container Libra pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere