LIBRA Containerverzending Volgen,Track LIBRA Container (24 Hrs)

Voer hieronder het trackingnummer van uw Libra-container in , moet de indeling LBIU1234567 hebben, de realtime Libra-containerstatus krijgen.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Weegschaal

weegschaal volgenLibra is een Braziliaanse rederij, sterk en betrouwbaar gespecialiseerd in de Zuid-Atlantische Zee, toegewijd aan de ontwikkeling van haar regio en die ernaar streeft haar klanten de beste maritieme transportoplossingen te bieden. Het wordt dus een echte partner die langetermijnrelaties met zijn klanten wil opbouwen en hun ontwikkeling en toekomstige groei wil opvolgen.

Hulp bij het volgen van Weegschaal

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Libra-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Libra krijgt, kunt u beter contact opnemen met Libra .

Indeling voor trackingnummer van Libra-container

Wanneer u met Libra verzendt, ontvangt u een Libra-containertrackingnummer met het formaat LBIU1234567. Weegschaal heeft twee voorvoegsels: LBIU en MOMU . Ken meer informatie over het trackingnummer van Libra-containers uit de onderstaande afbeelding.
Weegschaalcontainer volgen

Helpcentrum van Libra Container Tracking

Als u een probleem heeft met ons Libra Container Tracking-systeem, dient u uw probleem hier in, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Libra Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen